Jamon Ibérico

Jamon Ibérico vintage ‘16

Deze ibérico hammen worden maar liefst 60 maanden gedroogd en zijn speciaal geselecteerd voor el puerto vanuit salamanca.

jiofejaff

Black angus beef

Cecina Black Angus USA

Deze Amerikaanse runderen leven in Texas en worden na de slacht direct ingevlogen naar Astorga in Spanje. Daar worden de stukken eerst 72 uur gerookt en daarna minimaal 18 maanden gedroogd.

ijfoiae

Signature cocktail

El puerto signature cocktail

Gemaakt met spiced bacardi en een van de nieuwe signature mixers van coca cola’s, deze cola past perfect bij de spiced bacardi door een vleugje tabak & kruiden.

drinken

Dry aged carpaccio

Dry aged carpaccio

Onze dry aged carpaccio is van de Cecina Black Angus. De Amerikaanse runderen leven in Texas en worden na de slacht direct ingevlogen naar Astorga in Spanje daar worden ze maar liefst 72 uur gerookt en daarna 60 maanden gedroogd.

carpaccio

Kagoshima Wagyu

Kagoshima Wagyu A5 BMS12

Liefhebbers weten het: Wagyu behoort tot het meest exclusieve rundvlees ter wereld. In Wagyu zijn echter nog wel veel gradaties aan te brengen. Het ras vindt zijn oorsprong in Japan. Letterlijk vertaald betekent Wagyu dan ook Japanse koe (Wa = Japan, Gyu = koe). The real deal Wagyu komt dan ook uit Japan en mag nog maar sinds kort geexporteed worden. Bovendien worden er vanuit de Japanse Meat Grading Association hele strenge eisen gesteld. Het is superexclusief en heeft een ongekende marmering.

ijfoieajofkgor
ijfoieajofkgor

Kagoshima Wagyu

Kagoshima Wagyu A5 BMS12

Liefhebbers weten het: Wagyu behoort tot het meest exclusieve rundvlees ter wereld. In Wagyu zijn echter nog wel veel gradaties aan te brengen. Het ras vindt zijn oorsprong in Japan. Letterlijk vertaald betekent Wagyu dan ook Japanse koe (Wa = Japan, Gyu = koe). The real deal Wagyu komt dan ook uit Japan en mag nog maar sinds kort geexporteed worden. Bovendien worden er vanuit de Japanse Meat Grading Association hele strenge eisen gesteld. Het is superexclusief en heeft een ongekende marmering.

ijfoiae

Black angus beef

Cecina black angus Usa

Deze Amerikaanse runderen leven in Texas en worden na de slacht direct ingevlogen naar Astorga in Spanje. Daar worden de stukken eerst 72 uur gerookt en daarna minimaal 18 maanden gedroogd.

drinken

SIGNATURE COCKTAIL

EL PUERTO SIGNATURE COCKTAIL

Gemaakt met spiced bacardi en een van de nieuwe signature mixers van coca cola’s, deze cola past perfect bij de spiced bacardi door een vleugje tabak & kruiden.

carpaccio

DRY AGED CARPACCIO

DRY AGED CARPACCIO

Onze dry aged carpaccio is van de Cecina Black Angus. De Amerikaanse runderen leven in Texas en worden na de slacht direct ingevlogen naar Astorga in Spanje daar worden ze maar liefst 72 uur gerookt en daarna 60 maanden gedroogd.

jiofejaff

JAMON IBÉRICO​

Jamon Ibérico vintage ‘16

Deze ibérico hammen worden maar liefst 60 maanden gedroogd en zijn speciaal geselecteerd voor el puerto vanuit salamanca.