Jamon Ibérico
Jamon Ibérico vintage ‘16
Deze ibérico hammen worden maar liefst 60 maanden gedroogd en zijn speciaal geselecteerd voor el puerto vanuit salamanca.

Black angus beef
Cecina Black Angus USA
Deze Amerikaanse runderen leven in Texas en worden na de slacht direct ingevlogen naar Astorga in Spanje. Daar worden de stukken eerst 72 uur gerookt en daarna minimaal 18 maanden gedroogd.

Signature cocktail
El puerto signature cocktail
Gemaakt met spiced bacardi en een van de nieuwe signature mixers van coca cola’s, deze cola past perfect bij de spiced bacardi door een vleugje tabak & kruiden.

Dry aged carpaccio
Dry aged carpaccio
Onze dry aged carpaccio is van de Cecina Black Angus. De Amerikaanse runderen leven in Texas en worden na de slacht direct ingevlogen naar Astorga in Spanje daar worden ze maar liefst 72 uur gerookt en daarna 60 maanden gedroogd.

Kagoshima Wagyu
Kagoshima Wagyu A5 BMS12
Liefhebbers weten het: Wagyu behoort tot het meest exclusieve rundvlees ter wereld. In Wagyu zijn echter nog wel veel gradaties aan te brengen. Het ras vindt zijn oorsprong in Japan. Letterlijk vertaald betekent Wagyu dan ook Japanse koe (Wa = Japan, Gyu = koe). The real deal Wagyu komt dan ook uit Japan en mag nog maar sinds kort geexporteed worden. Bovendien worden er vanuit de Japanse Meat Grading Association hele strenge eisen gesteld. Het is superexclusief en heeft een ongekende marmering.


Kagoshima Wagyu
Kagoshima Wagyu A5 BMS12
Liefhebbers weten het: Wagyu behoort tot het meest exclusieve rundvlees ter wereld. In Wagyu zijn echter nog wel veel gradaties aan te brengen. Het ras vindt zijn oorsprong in Japan. Letterlijk vertaald betekent Wagyu dan ook Japanse koe (Wa = Japan, Gyu = koe). The real deal Wagyu komt dan ook uit Japan en mag nog maar sinds kort geexporteed worden. Bovendien worden er vanuit de Japanse Meat Grading Association hele strenge eisen gesteld. Het is superexclusief en heeft een ongekende marmering.

Black angus beef
Cecina black angus Usa
Deze Amerikaanse runderen leven in Texas en worden na de slacht direct ingevlogen naar Astorga in Spanje. Daar worden de stukken eerst 72 uur gerookt en daarna minimaal 18 maanden gedroogd.

SIGNATURE COCKTAIL
EL PUERTO SIGNATURE COCKTAIL
Gemaakt met spiced bacardi en een van de nieuwe signature mixers van coca cola’s, deze cola past perfect bij de spiced bacardi door een vleugje tabak & kruiden.

DRY AGED CARPACCIO
DRY AGED CARPACCIO
Onze dry aged carpaccio is van de Cecina Black Angus. De Amerikaanse runderen leven in Texas en worden na de slacht direct ingevlogen naar Astorga in Spanje daar worden ze maar liefst 72 uur gerookt en daarna 60 maanden gedroogd.

JAMON IBÉRICO
Jamon Ibérico vintage ‘16
Deze ibérico hammen worden maar liefst 60 maanden gedroogd en zijn speciaal geselecteerd voor el puerto vanuit salamanca.